lauantai 20. kesäkuuta 2015

Juhannuspäivän aamuna

Juhannuspäivä valkeni usvaisena - sateen kasteleman maiseman peitti sankka sumu. Pian auringon lämpö vei kuitenkin voiton ja maisema kirkastui.


Piti ottaa tilanteesta oikein kaksi kuvaa; ensimmäisessä oli parempi valo, mutta toiseen ilmestyi koiramme aamupissillensä - halusi vissiin päästä juhannuskuvaan :)


Laitetaanpa vielä vähän väriäkin elämään, olen nauttinut perennapenkkiin viime keväänä istuttamani tulikellukan kukinnasta. Se toimii pirtsakkana väriläiskänä ja tuo mukavaa kontrastia monille kasveille. Joku varoitteli, että hillakuoriaiset voisivat olla sen ongelma. Onneksi otin kuitenkin riskin ja istutin kellukkaa, on saanut ainakin toistaiseksi olla rauhassa kuoriaisilta.

Oikein hyvää juhannuspäivää!

9 kommenttia :

 1. Hienoja sumukuvia keskikesän aamutunnelmasta :)

  VastaaPoista
 2. Tulikellukka on kaunis, suunnitelmissani on hankkia lisää erilaisia kellukoita, jos niitä vaan jostain läheltä löytyisi. Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika ainutlaatuisen ihana kukka. Tuo kontrastillaan noihin muihinkin kasveihin ihan uudenlaisen ulottuvuuden. Toivottavasti löydät kellukoita!

   Poista
 3. Ihanat kuvat! Minulla on laaja kasvusto tulikellukkaa, enkä ole nähnyt niissä mitään elukoita. Hyvää juhannusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit ja kiva tietää. Toivottavasti tosiaan älyävät hillakuoriaiset pysyä soilla poissa meidän kukkapenkeistä :)

   Poista
 4. Utuiset kuvat on näin keskikesällä kauniita. Mukavia juhannuksenpyhiä !

  VastaaPoista
 5. Jestas, miten upeita kuvia nuo sumuiset otokset!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!