maanantai 8. toukokuuta 2017

Niittysiementen voittaja selvillä

Kaupallinen yhteistyö Suomen Niittysiemen Oy:n kanssa
Blogini siemenarvonnassa Suomen Niittysiemenen lahjoittaman siemenpaketin voittaja on ratkennut.

Arvontaan osallistui yhteensä 34 kommentoijaa. Arvonta-avustajana toimi Random.org, joka pyöräytti onnennumeroksi seiskan.

Näin ollen niittysiemenpaketin voitti Aila, onneksi olkoon! Laitatko minulle postiosoitteesi (parastapuutarhasta@gmail.com), niin pistän siemenet postiin :) Laitan sinulle myös sähköpostiviestin asiasta.

True Random Number Generator  7Powered by RANDOM.ORG

Mielenkiintoista oli myös lukea teidän osallistuneiden kommentteja käynneistänne puutarhamessuilla lähinnä Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Melko paljon pettynyttä porukkaa tuntui olevan, ihan erityisesti Tampereen messuihin.

Milloinkahan ja mitenkähän voisimmekaan saada Suomeen kunnon tyylikkäät puutarhamessut a´la Tukholman Nordiska Trädgårdar - tai edes vähän sinne päin? Ettei tarvitsisi lähteä merta edemmäs kalaan, tai käydä joka vuosi turhaan pettymässä. Jotain aika radikaalia täytyisi messujärjestelyissä kyllä tapahtua, voisikohan se olla mahdollista? Kiinnostaisi tietää, miten ne Ruotsissa tuon tekevät - jospa pääsisi vaikka joskus opintomatkalle :)

Joka tapauksessa, kiitoksia kaikille kommeneistanne ja osallistumisesta arvontaan!

Muutaman päivän päästä käynnistän jälleen uuden arvonnan, jossa onkin vähän toisenlainen palkinto. Kannattaa tulla kurkistamaan :)

6 kommenttia :

 1. Kiitos palkinnosta. Niityn kukat ovat tosi kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä, toivottavasti olisi lähetys perillä jo tänään - tai viimeistään huomenna!

   Poista
 2. Siemenet saapuneet perille. Odotellaan sopivaa säätä jos voisi kylvää ainakin osan nyt keväällä ja ehkä osa syksyllä.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!