perjantai 1. heinäkuuta 2016

Oletko törmännyt pinkkeihin paaleihin?

Ohhoh, kävipä hassusti, olin mennyt vahingossa julkaisemaan tämän tekstin ihan keskentekoisena :) Sen siitä saa, kun päivittää blogia liian harvoin, rutiini häviää! Piti vain tallentaa aiemmin nopeasti muutamia ajatuksia, ja jatkaa juttu loppuun nyt myöhemmin, lisätä kuva ja muuta.

Vaan olittekin jo ehtineet kirjoittaa tekstiin kommenttejakin, toivottavasti ne eivät nyt katoa. Siispä, näin tuon piti mennä:

Näimme juhannusmatkalla hauskan näyn: maalaismaisemaan oli ilmestynyt pinkin värisiä rehupaaleja, siellä ne olivat sulassa sovussa perinteisten valkoisten joukossa.

Pinkit paalit näyttävät maisemassa kuin jättimäisiltä vaahtokarkeilta.
Varsinkin silloin, kun niitä on sekaisin valkoisten sisartensa kanssa :)
Ja sopivatpahan tähän blogini värimaailmaankin, pitäisiköhän nämä ottaa blogin tunnuskuvaksi?
Tuotahan piti tutkia tarkemmin, mikäs juttu nuo oikein ovat? Paalien takaa selvisikin mielenkiintoinen ja tärkeä asia, paalien pinkillä kalvolla tuetaan Rintasyöpäyhdistyksen toimintaa. Siispä tärkeällä asialla. Ja mikä mukavaa, viljelijät ovat myös lähteneet innolla mukaan kampanjaan.

Paalit näyttävät herättäneen monenlaista keskustelua, puolesta ja vastaan. Sopivatko suomalaiseen maisemaan vaiko eivät. Minusta ne näyttävät ainoastaan hauskoilta, tuovat vähän väriä ja uutta ilmettä. Ja vielä kun näillä on erittäin hyvä tarkoituskin. Oikeastaan valkoiset paalit eivät olekaan minusta kovin kauniita, ainakaan näihin verrattuna. Mutta yhdessä ne ovat kyllä ihan hyvä pari :)

Oletko sinä törmännyt pinkkeihin paaleihin?

5 kommenttia :

 1. Olen törmannyt. Kauniit paalit ja ihana tuki tärkeään asiaan.

  VastaaPoista
 2. http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/maanviljelij%C3%A4t-innostuivat-tukemaan-rintasy%C3%B6p%C3%A4potilaita-pinkki-paalimuovi-loppui-kesken-1.152740

  VastaaPoista
 3. Hienot paalit. En ole kuullutkaan tuosta Rintasyöpäyhdistyksen tukemisesta. Hieno juttu!

  VastaaPoista
 4. Vau empä ole nähnytkään vaikka maatilojan on näillä main paljonkin.Ja vielä niin hieno teko taustalla-ihan mahtavaa!Ajatus jättivaahtokarkeista on ihana,paljon parempi kuin traktorin ja lehmän munat,joiksi niitä valkoisia myös kutsutaan.Olen nähnyt valkoisten lisäksi sellaisia sairaalan vihreitä ja ne on ihan kamalia...

  VastaaPoista
 5. Minusta kakki muovipaalit ovat rumia maisemassa, silmäni ei vaan totu. Niitä on tuossa omalla pellollakin, mutta haluan että ne sijoitetaan navetan taakse näkymättömiin. Vain talvella valkoiset muovimunat sulautuvat maisemaan jos on lunta. Pinkit eivät silloinkaan. Rintasyöpätutkimuksen tukeminen on hyvä asia, mutta pitääkö se aina tehdä muovilla?

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!