keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Lepaalta bongattuja hauskoja betonijuttuja + arvontamuistutus

Kirjoitin aiemmin käynnistäni jokasyksyisessä, ihanassa puutarha- ja viheralan näyttelyssä Lepaan puutarhaoppilaitoksella Hattulassa.

Kerroin silloin, että siellä oli myös hauskoja, vanhoista vaatteista tehtyjä betonitöitä. Harmikseni unohdin kuitenkin valokuvata ne tuolla kertaa, kun oli niin paljon muutakin kiinnostavaa.

Sain nyt ennen talven tuloa vielä tilaisuuden käydä kertaalleen Lepaan kauniissa miljöössä. Jännitin, löytyykö betonitöitä vielä, vai onko ne jo kerätty pois talven tieltä.

Suunnilleen kaikki muut kukkapenkit ja kasvimaat olikin jo raivattu ja siistitty, mutta ilokseni nuo hauskat betonijutut olivat vielä paikoillaan. Niinpä sain napsittua niistä kaipaamani kuvat, tässä siis teidän muidenkin iloksi :)


Hiukan olivat syksyn sateet jo liottaneet betonia pois, mutta varsin hyvin ne olivat kuitenkin vielä kuosissaan.  Näiden tekemistä pitää kyllä ehdottomasti kokeilla ensi kesänä! Oletko sinä nähnyt tällaisia betonitöitä jossain?

Ps. olethan jo osallistunut blogiarvontaani, jos kaipaat hyvälaatuisia oksasaksia, tai jos olet vielä vailla ihania kukkasipuleita?2 kommenttia :

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!