keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Tulppaanista tykätään eniten - ja Jossu pääsee istuttamaan kukkasipuleita

Arvontaan sisältyy yritysyhteistyötä
Blogissani oli 150 000 katselukerran juhlistamiseksi arvonta, nyt on aika kertoa arvonnan tulokset. Osallistujia oli yhteensä 64 ja arpoja yhteensä 89.

Arvonnassa avusti Random.org antaen seuraavat tulokset. Ensinnä pääpalkinto, Kodin kukkien verkkokaupan lahjoittama n. 30 euron arvoinen kukkasipulipaketti.
  57
Voittaja on siten anonyymi, jonka s-p osoite alkaa jossu. Onnea!

Toisena palkintona oli Fiskarsin lahjoittamat oksasakset ja pari SmartGardenin istutuspottia. Tälle tuli seuraava tulos:

True Random Number Generator  68
Toisen palkinnon voittaja on siten Siinatar! Onnea myös sinulle.

Vielä lopuksi vähän siitäkin, mikä oli tulos lempisipulikukkaa koskevan arvontakysymyksen suhteen. Vastaukset kertovat mukavalla tavalla sipulikukkalajien runsaudesta; lukijoiden suosikkien joukossa on yhteensä 12 eri sipulikukkalajia.

Selkeä voittaja on tulppaani, jonka ilmoitti lempikukakseen lähes kolmannes osallistuneista. Seuraavilla sijoilla ovat narsissi ja krookus. Joku kertoi myös ihan tarkalleen, minkälainen tai minkä värinen lempikukan tulee olla - yksi vastaaja mainitsi lempikukakseen narsissin, ja kertoi että sitä oli ollut myös hänen hääkimpussaan :)


Lopuksi voisin vielä paljastaa oman sipulikukkasuosikkini - se on herkkyydessään viehättävä kirjopikarililja.

Kukaan muu ei ollut nimennyt juuri siitä, mutta pari vastaajaa oli kuitenkin maininnut liljat lempikukikseen.

Mutta kyllä ihan kaikki sipulikukat on kivoja - ja oikeastaan juuri se, että niitä on olemassa niin kovin monenlaisia, -värisiä ja -näköisiä. Ja eri lajit kukkivat vähän eri aikaan, siinäpä sipulikukkien suuri viehätys.
Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja mukavaa viikonjatkoa!

Lähetän molemmille voittajille sähköpostiviestit, joihin vastaamalla voitte ilmoittaa osoitteenne palkinnon postittamista varten (tai jos huomaatte tämän, voitte laittaa viestin suoraan osoitteeseeni parastapuutarhasta@gmail.com).

4 kommenttia :

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!