lauantai 26. maaliskuuta 2016

Mitkäs sulla on puutarhamessusuunnitelmat? Plus arvonta!

Arvontaan sisältyy kaupallista yhteistyötä

Kun sää alkaa hiljalleen lämmetä ja aurinko paistaa päivä päivältä keväisemmin, alkaa myös tihkua tarkempia yksityiskohtia monista kevään puutarhamessutapahtumista.

Minua polttelisi niistä eniten Nordiska Trädgårdar -messut Tukholmassa, mitkä pidetään vajaan kuukauden päästä 21.-24.4. Olen nyt kaikesta huolimatta aikeissa pitää välivuoden niiden suhteen. Jospa sitten vuoden päästä sitäkin suuremmalla innolla. Hyvää kannattaa odottaa, eikö?

Hyvää pääsiäistä!
Suomalaisten messujen suhteen minulla ei alunperin ollut suurempia suunnitelmia. Nyt kuitenkin Helsingissä järjestettävät Kevätmessut onnistui tekemään meille bloggareille sellaisen markkinointijipon, että eihän noita voi jättää väliin!

Messuillehan on kutsuttu neljä bloggaria sisustamaan unelmiensa kasvihuone. Pakkohan nuo on käydä katsomassa ihan pelkästään uteliaisuudesta - tässä kun on blogien kautta päässyt jo seuraamaan noiden kasvareiden suunnittelua. Ehkäpä messuilta löytyy samalla jotain muutakin mielenkiintoista :)  

Tampereella messuilemaan pääsisi 15.-17.4. Tähän mennessä nämä messut ovat kuitenkin valitettavasti olleet enemmäkin hienoinen pettymys. Joten luultavasti ne jäävät minulta väliin,ellei nyt sitten satu tapahtumaan jotain erityistä ylläriä niiden suhteen.

Viime ajat on meikäläisellä hurahtaneet vähän muualla kuin täällä blogimaailmassa. Meilläpäin on päässyt vielä nyt pääsiäisenä hiihtelemään kun on lähtenyt varhain liikkeelle, mikä nautinto!

Ja toisekseen, valokuvat ja valokuvaaminen ovat vieneet vähän mennessään - siitä ehkä joskus myöhemmin vähän tarkemmin. Kävin myös hiljattain kuvankäsittelyohjelman viikonloppukurssin. Mikä nautinto, kun asiansa loistavasti osaava, mainio pedagogi jakaa oppiaan muille! Vietimme koneen ääressä kaksi pitkää päivää, ja silti olo oli niiden jälkeen vain ja ainoastaan erittäin virkistynyt :)

Ja sitten vielä tärkeimpään, lupasin teille jälleen arvonnankin :) Sain kaksi lippua arvottavaksi noille Helsingin kevätmessuille, jotka ovat 7.-10.4. Voit osallistua arvontaan pistämällä tähän postaukseen kommentin siitä, mitä sinulle kuuluu näin pääsiäisen aikoihin? Laita myös jokin tunnistetieto, minkä avulla tavoitan sinut - mielellään s-p osoite jossain muodossa. Jos en tavoita voittajaa parissa päivässä, arvon uudelleen.

Tällä kertaa jokaiselle kommentin jättäneelle yksi arpa. Arvon yhden voittajan, joka saa molemmat liput. Suoritan arvonnan su 3.4., niin lippujen pitäisi ehtiä ajoissa perille. Yhden lipun arvo on ovelta ostettuna 18 e.

Onnea arvontaan ja mukavaa pääsiäistä!

Arvonta on päättynyt, tieto voittajasta löytyy täältä

44 kommenttia :

  1. Hei! Ehkäpä sitten messuilla nähdään? Minulle kuuluu nyt unettomia öitä ja jännitystä. Tyypillistä minulle... En nyt osallistu arvontaan, sillä minulla on bloggaripassi messuille. Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Satu, kovasti tsemppiä sinulle viime hetken valmisteluihin, mielenkiinnolla olen seurannut valmistautumistasi! Toivottavasti saisit untakin, vaikka arvaahan tuon jännityksen... :)

      Poista
  2. Helsingin messuilla olen käynyt pari kertaa. Ne on ihan jees-messut. Aikas paljon vaan sellasta kaupunkilaisjuttua, tälläselle maalaiselle. Jos liput voittaisin, ilman muuta lähtisin käymään!
    Lahdessa olen käynyt kerran puutarhamessuilla. Olivat suuri pettymys.
    Tampereella puutarhamessuilla käyn lähes joka vuosi, pettymässä. Pirkkahalli vaan on kohtuu lähellä, joten siksi siellä tulee käytyä.
    Jotenkin vaan puutarhamessuilta haluis jotain muutakin, kuin ostaa orvokkiamppelin kalliiseen messuhintaan. Valitettavasti Tampereen messut ovat tarjonnaltaan juurikin tätä!

    Hyvää kuuluu tänne! Pashaa syödään ja nautitaan olostamme!

    VastaaPoista
  3. Köllöttelyä ja rentoutumista kuuluu tännepäin.Tänään käväistään ostamassa betonia puutarhakoristeisiin ja pilkillä olisi tarkoitus käväistä myös jos aurinko alkaisi taas paistaa:)
    amto(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  4. En olekaan käynyt koskaan puutathamessuilla! Joten luulenpa että tänä vuonna menen tuli sitten arpavoittoa tai ei! 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ole itsekään mikään kovin ahkera messukävijä, mutta joskus on kiva piipahtaa. Selvästi tämä bloggaaminen on lisännyt messuintoa - kun "kaikki muutkin" käy :)

      Poista
  5. Voih! Olen menossa eka kertaa Tampereen puutarhamessuille Marttojen mukana. Toivottavasti ei ole ihan kamala pettymys. Uudenkaupungin kukkamessuilla olen käynyt kaksi kertaa ja sieltä olen hankkinut lukuisan määrä erilaisia perennoja. Tarkoitus olisi tänäkin vuonna käydä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kannata turhaan etukäteen harmitella, ehkä olen vähän liiankin kriittinen :) Ja Ruotsin messut on kyllä aika "paha" vertailukohta, siihen on vaikea päästä!
      Mutta sinnepäin on selvästi suunta, Suomessakin messut on koko ajan kovasti parantuneet. En tiedä, luitko linkattua edellisen vuoden messujuttuani, varmasti löydät messuilta kaikkea kivaa. Sitäpaitsi, usein parhaita matkojahan ovat juuri ne, mille ei ole etukäteen suuria odotuksia - hyvä seura tekee jo paljon!

      Poista
  6. pääsiäisenä löllötellään ja syödän suklaamunia ! aronnassa mukana -anninalahonen@gmail.com-

    VastaaPoista
  7. Pitkäperjantaina ystävien ja tuttujen kanssa kirpparilla, lankalauantaina tunnelmointia sumuisilla rannoilla ja hautausmaalla sekä taidemuseo. Pääsiäisenä sukulaisissa maalla, +8 astetta luvassa, kevään vastaanotto siis!
    Mukana arvonnassa myös, terv. Kaisa
    kaisa.illukka_at_gmail.com

    VastaaPoista
  8. Hiukan ovat Helsingin messut olleet pettymys itselleni, mutta nyt on pakko päästä katsomaan bloggareiden kasvihuoneita. En osallistu arvontaan, koska olen jo saanut lipun messuille.

    VastaaPoista
  9. Kerran oven Helsingissä käynyt ja olin kyllä tyytyväinen messuihin. :)

    VastaaPoista
  10. Rentoutumista ja hyvää ruokaa 😊 Ja messuille olen menossa, joten mukana arvonnassa!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Rentoutumista ja hyvää ruokaa 😊 Ja messuille olen menossa, joten mukana arvonnassa!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Laiskottelua ja lepäämistä, ulkoilua. Messuille tarkoitus mennä.
    Oonjustiina@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Hienot messut taas tuloillaan keremia@yahoo.com

    VastaaPoista
  16. Rentoutumista ja liikunnan harrastusta. Sekä sopivasti hyvää ruokaa :) jannikab@suomi24.fi

    VastaaPoista
  17. Ulkoillaan ja löhöillään sopivassa suhteessa. Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Ulkoillaan ja löhöillään sopivassa suhteessa. Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Hyvää kuuluu, rairuohot laitettu ja myös tomaatit,ruohosipulit, kurpitsat, ja paprikat laitettu itämään...kevättä odotellaan että saa vietyä parvekkeelle. :)

    VastaaPoista
  20. Pääsiäiseen kuuluu rentoutumista, sukuloimista, hyvää ruokaa
    tarja.korhonen@maxinetti.fi

    VastaaPoista
  21. Hyvää kuuluu :) Lumet sulivat vihdoin tänään pois pihalta ja heti tuli keväinen olo. Kohta pitää alkaa laittaa puutarhaa kevät- ja kesäkuntoon!

    VastaaPoista
  22. Tää pääsiäinen meni ihan kotosalla, käytiin toki kyläilemässä. Mutta muuten otettiin leppoisasti pääsiäinen.

    terveys1(at)wippies.fi

    VastaaPoista
  23. Kevään odottelua ja sormet syyhyrten odottelen puutarhahommiin pääsyä :)

    garanbola(at)gmail.com

    VastaaPoista
  24. Kerrostaloasukkina minulla on viljelypalsta ja tänä vuonna uutuutena monivuotinen. Kahden palstan hoitaminen antaa varmasti viherpeukalolle riittävästi puuhaa kesäksi.

    VastaaPoista
  25. Hyvin munarikas on tämä pääsiäinen ollut :) Kyllä tulee sitten herkuteltua ja paljon :D Ehkä nämä joskus saa vielä syötyä...

    VastaaPoista
  26. Hyvin on pääsiäinen vierähtänyt ulkoilun ja herkuttelun merkeissä :) Parissa tapahtumassa tuli myös käytyä, joka ei meillä niin yleistä olekaan :)

    VastaaPoista
  27. Ihanasti alkaa maa paljastua lumen alta ja tulee niin keväinen fiilis :) Olisipa kiva lähteä messuillekin ihmettelemään.
    anu.pietilanaho(at)gmail.com

    VastaaPoista
  28. Lepäilyn ja ulkoilun merkeissä meni meillä pääsiäinen.
    briksu@luukku.com

    VastaaPoista
  29. Kevään aurinkoa ja lämpöä odottaen tässä mennään. Juuri Helsingin messuille suuntaan siskoni kanssa, joten olisi aivan ihana voittaa liput sinne :)
    mirjami.tarjaliisa@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Kiitos blogista ja arvonnasta. helena.herttuainen at luukku.com

    VastaaPoista
  31. Pääsiäinen meni rentouttavissa merkeissä perheen kanssa lomaillen :) Mukana arvonnassa!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Pääsiäinen meni rentouttavissa merkeissä perheen kanssa lomaillen :) Mukana arvonnassa!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Näillä messuilla ei ole aiemmin tullut käytyä, nyt olisi tarkoitus lähteä äidin kanssa ja olisi mukavaa jos arpaonni suosisi. Aurinkoista kevättä!

    Bergheim@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. niin odotan näitä messuja kun kevät aurinko paistaa ja vinkkejä puutarhaan ja mökille tarvittaisiin.
    Ansa.bergheim@gmail.com

    VastaaPoista
  35. kasvihuoneita katsastamaan ja kaikki messuosastot kiertämään - se on kevään kohokohta joka vuosi - onneksi pääsiäinen oli jo...

    hannahirn@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Kävin viime vuonna messuilla ja tein hyviä löytöjä. Nyt katse harhailee pihalla maasta työntyviin krookuksiin ja lumikelloihin. Hyvää siis kuuluu.

    Kaisa.viitasaari@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Oikein hyvää kuuluu, odotan innolla pääseväni laittamaan pihaa :)
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Luulin jo etten messuille ehtisi, mutta pääsen sittenkin! En ole käynyt Kevätmessuille aiemmin mutta tänä vuonna siis menossa.

    Pääsiäiseen kuului lähinnä lepäilyä ja kesän kasvimaan suunnittelua.

    VastaaPoista
  39. Olemme lasketelleet, kyläilleet ja juhlineet kahdet syntymäpäiväjuhlat.

    valdemar.venekoski@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Näillä messuilla ei ole aiemmin tullut käytyä, nyt olisi tarkoitus lähteä äidin kanssa ja olisi mukavaa jos arpaonni suosisi :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!