maanantai 4. huhtikuuta 2016

Arvonta suoritettu, Hanna pääsee messuilemaan!

Arvontaan sisältyy kaupallista yhteistyötä
Arvoin blogissani kaksi Messukeskuksen lahjoittamaa pääsylippua Helsingin kevätmessuille, jotka ovat jo ensi viikonloppuna 7.-10.4. 

Arvonnassa oli yhteensä 33 osallistujaa, lisäksi muutama ylimääräinen kommentti, joilla ei päässyt mukaan arvontaan. Arvonnan hoiteli Random.org, antaen seuraavanlaisen tuloksen:

True Random Number Generator  28Powered by RANDOM.ORG
Näin ollen voittaja on anonyyminä kommentoinut, jonka s-p osoite alkaa hannahirn - liekö voittaja siis nimeltään Hanna? Jos huomaat tämän, laitapa postiosoitteesi pikapikaa minulle (parastapuutarhasta@gmail.com), niin saan laitettua liput postiin. Laitan sinulle myös s-p viestin.

Onnittelut voittajalle ja kiitokset kaikille osallistuneille!

Tällä Kerttulilla on valitettavasti ollut niin kiirusta, yksi isompi projekti meneillä, että blogipäivitykset ovat harmi kyllä jääneet nyt vähän vähemmälle. Hyvä kun on hädin tuskin saanut pideltyä taimet hengissä :(

Ideoita kyllä olisi roppakaupalla, kunpa vuorokauteen saisi vaikka muutaman tunnin lisää! Loppuviikosta on minullakin tiedossa ainakin messumatkailua Pääkaupunkiin :) Kuulemisiin pian!

4 kommenttia :

  1. Onnea Hannalle! Tuletko messuille torstaina, jos näin, niin nähdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Nettimartta! Huomasinkin blogistasi, että olet menossa messuilemaan torstaina. Olisi ollut tosikiva tavata, mutta harmi kyllä minun messupäiväni on lauantai, arkisin ei oikein pääse irrottautumaan. Mukavaa messupäivää sinulle, toivotaan antoisaa tapahtumaa :)

      Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!