sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Oh hoh, joulukuu jo pitkällä!

Johan on taas aika juossut, eipä ole juuri ehtinyt täällä blogissa päin pyöriä. Sen sijaan on kyllä tullut pyörittyä melkein kaikissa muissa suunnissa, mutta eipä noista sen isompaa kerrottavaa.

Jotain pientä jouluvalmisteluntynkääkin on sentään tullut tehtyä. Joululahjat ovat minulla tällä kertaa paremmassa vaiheessa kuin koskaan aiemmin, yleensä ne tahtovat jäädä aivan viime tinkaan.Eilen piti myös jo leipaista ensimmäiset joulutortut. Pakkasesta löytyi ikivanha taikina, joka piti saada käytettyä pois. Kun en osannut oikein päättää, laittaisinko täytteeksi luumu- vai omena-kaneli -hilloa, pistin niiden sekoitusta. Näytti aika hauskalta ja maistui vallan hyvältä. Luumun maku ei ollut liian voimakas, vaan juuri sopiva :)


Kaikenlaista pientä kranssi- ja muuta projektia olisi tuossa suunnitteilla, mutta ajan puutteen vuoksi on jäänyt toistaiseksi suunnitteluasteelle.

Laitanpa jo vastaisen varalle tähän linkin aiemmin kirjoittamaani joulun ruokaostoslistaan, pian sitäkin taas tarvitaan.

Kun sää tuolla ulkosalla on ollut tuollainen lähinnä lokakuinen, ei joulufiilis oikein tahdo nousta. Joko sinulla alkaa olla joulumieltä?

2 kommenttia :

  1. Kivoja joulupuuhia olet tehnyt. Minäkin olen hankkinut jo lahjat. Tänään kirjoittelen loulukortit.

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköisiä torttuja. Kiva idea tuo ostoslistan laittaminen, varmasti tarpeellinen jokaiselle. Hyvää joulun odotusta sinulle!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!