Sokerihiirenä rakastan key lime pien äkkimakeaa makua. Tänä kesänä halusin kokeilla sitä vähän erilaisina versioina, jotka olisivat myös limen verran enemmän lähiruokaa.
En ole suuri (happaman) puolukan ystävä, mutta tämä oli kyllä nyt ehdottomasti parasta, mitä ikinä olen puolukasta maistellut :)
Tästä pääset tuohon aiempaan raparperiversion postaukseen, josta löytyy myös resepti tähän helppotekoiseen ihanuuteen.
Mukavaa viikonloppua!
Upean värinen kakku!🤩 Ja varmasti hyvää! Olen myös korvannut muissa jälkkäreissä sitruunaa rapsulla, puolukalla ja karpalolla. Toimivat hyvin hapon korvaavina.
VastaaPoistaKiitos Marketta. Kiva, että olet myös keksinyt nuo sitruunan korvikkeet, hyvin tosiaan pelittävät.
PoistaNäyttää juuri niin herkulliselta kuin varmasti onkin.
VastaaPoistaHyvää kyllä tuli Between - suorastaan vaarallisen, taitaapi olla melkoinen kaloripommi :) Tuo onkin tämän ainoa huono puoli.
Poista