keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Kolikon toinen puoli

Näin uuden vuoden kunniaksi :) Joskus, tai oikeastaan aika useinkin häiritsee se kiiltokuvamaailma, mitä niin blogit kuin erilaiset lehdet meille tarjoilevat.

Myönnetään, samaanhan sitä sortuu itsekin. Miten helppoa onkaan rajata kuvaan mukaan vain juuri se sievä mitä haluaa näyttää ja jättää ympäriltä pois kaikki vähemmän toivottu ja vähemmän edustava.

Eipä saisi meidän kodista tai puutarhastakaan noita sisustuslehtien täydellisiä unelmamiljöitä, aina jostain pilkottaa jotain ei-niin-kaunista tai viimeisteltyä. Mahtaakohan noita kuvauskohteita löytyä todellisuudessa vai tehdäänkö niihin paljonkin tuunausta? No, varmaan niitä oikeastikin jostain löytyy.

Mutta sehän vasta kiinnostavaa onkin, kun jossain esitellään elämän rosoisempaa ja todellisempaa puolta, siihen on niin paljon helpompi samaistua. Sen kunniaksi pistetäänpä tässä parit realitykuvat meidän huushollista:

Hätkähdin vähän itsekin, kun joku muu aukaisi joulun aikaan jääkaappimme oven ja tarkkailin sitä kauempaa vähän ulkopuolisen silmin.

Jo on ovessa purkkia ja purnukkaa, vuosikertoja löytyy ja joidenkin sisältökin voi olla vähän arvoitus. Isoon jääkaappiin mahtuu! Raivaamisen paikka näyttää olevan.


Nämä keittiömme edustuspaikalla olevat lehtiläjäni ärsyttävät itseänikin. Näitä kun ei mukamas millään ehdi lukemaan, eikä taas malta heittää lukematta pois.
Näiden johdosta voisi tehdä pienen uudenvuodenlupauksen. Realistista lienee luvata, etteivät nämä kaaokset ainakaan pahene vuoden aikana. Oletko sinä tehnyt uudenvuodenlupauksia?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!